Ajándék ötletek óvónőknek, pedagógusoknak

35 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: lámpa 2 Kategória: Címke:

Leírás

Ajándék ötletek óvónőknek

Méretei: 10 x 10 x 24 cm

Ajándék ötletek óvónőknek, mert eljön a tanév vége. Ráadásul a következő tanévet már valahol máshol tölti majd a gyerek. Szeretnétek elköszönni, vagy inkább megköszönni a munkát a gondoskodást, amit a gyerekeitekre fordított a szeretett pedagógus, akkor ez egy szuper egyedi, kreatív ajándék!

Sokan gondban vannak, nemcsak azért mert nincs ötletük, hanem azért is, mert egyedül venni valamit ami szép emlék, és hangulatos is, lehet, igen megterhelő a pénztálcának. De ha már csoportosan  10, 15 fő összedobja  az árát, megoszlanak a költségek, és egy igazán kedves emléket tudtok csináltatni!

Ezek a lámpácskák  év végi ovis ajándéknak készültek a kedves óvónénik részére 🙂

Örök emlék, vidám,  kedves ajándék!

A gyerekek jelével, és nevével díszítve,  az üvegre kézzel van festve az egyedi motívum, ami megrendeléstől függ.  A motívumok tradicionális üvegfestékkel készülnek, majd pedig kemencében ki lesznek égetve, így beleolvadnak az üvegbe, soha nem fog lekopni, örök életű.

Garancia: Az általam készült tiffany tárgyak forrasztása egyedi,  erős tartást biztosít az üvegformának, nagyon masszív, rendeltetésszerű használat mellett örök garanciát vállalok rá!

Rendelj ólomüveg vagy tiffany üveg tárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Vásárolj limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt       Több kép a  Tiffany Galéria  és az  Üvegékszer Galéria oldalán.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.