Tiffany állólámpa rendelésre

Ft

 

Leírás

 

Tiffany állólámpa rendelésre

Árak változhatnak, függ a lámpatalptól, és a tiffany üveg lámpaburától ( a búra árát megszabja: üveg minősége, minta bonyolultsága, mérete, formája)

Ha van lámpatalp akkor egy egyszerű búra 70 000 FT-tól kezdve a bonyolultabbig, 250 000 Ft-ba is kerülhet.  A lámpatalp ára még plusz költség.

A lámpa árát csak a lámpára vonatkozó konkrét információk ismeretében tudom megadni, a megrendelés és a munka elkezdése csak a megbeszélt összeg 40%- nak banki átutalásával lesz élő.

Tiffany állólámpa

Nappal gyönyörű dísze a lakásnak, szemet gyönyörködtet, este  felkapcsolva melegséget áraszt, bensőséges hangulatot ad a lakásnak. Tiffany lámpa mellett teázni, kávézni , beszélgetni, randevúzni, igazi feltöltődést jelent.

Tiffany lámpák misztikus színeikkel varázslatos világ hangulatát adják. Harmónia, melegség kerül a lakásba, egyedivé teszi otthonunkat.  Fontos az otthonunk stílusához illő forma, és színvilág megfelelő kiválasztása, hiszen a harmonikus színtervezés jótékony hatással van a lelkünkre, oldja a mindennapi rohanásból adódó stresszt. A színek gyógyító ereje köztudottan ismert.  Exkluzív ajándék bármely ünnepi alkalomra, hogy örök ünnepi díszbe öltöztessük a lakásunkat. 

Rendelj ólomüveg vagy tiffany üveg tárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Vásárolj limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt       Több kép a  Tiffany Galéria  és az  Üvegékszer Galéria oldalán.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.