Vélemények

Csodálatos az általad készített állólámpa  – olyan mint egy gyönyörű virág, szinte várni hogy illatozni fog…
Nagyon köszönjük Neked – a ház dísze lett:))) 
 Molnárné Irén     
 
Rózsás tiffany lámpa
 
 
 

“A mozaik ékszer nagyon különleges. Apró, fényes kockák simulnak egymásba. Egy-egy ponton ragyogó, más árnyalat teszi változatosabbá a harmóniát. Az izgalmas, érdekes futamok, formák, színek mozgalmassága megragad. Nemigen láttam még ilyen ékszert. A szett darabjainak mindegyike selymesen idézi meg újra és újra a színvilágot. Élettel teli, dekoratív. Magához vonzza, és nem engedi a tekintetet játékos könnyedsége, mindeközben bámulatos eleganciája. Páratlan ékszer.”

Kákay Viola   

Sárga mozaik üveg ékszer szett, sarga-arnyalatok-mozaik-uvegekszer-szett-1a

 

 

“Gyönyörű üveg munkák, mindegyik egyedi, és a sok szép között oly nehéz megtalálni a legszebbet!…Ha valami egyedit szeretnél, vagy ha egy nem mindennapi ékszerrel akarod megajándékozni azt, ki számodra nem mindennapi, akkor ez a hely a legjobb választás.”

Tóvölgyi Andris    

 

 

“Az elkészült dísztárgyak átvételét követően sem csalódtam, sőt mesés darabok, igazán elégedett vagyok a munkájával! Bevallom kicsit féltem, hogy levelezés útján, hogyan fogjuk megérteni egymás elképzeléseit, de aggodalomra semmi okom sem volt! Tökéletesen megvalósította az elképzeléseimet, és remek ötleteivel sokat segített abban, hogy ízléses, praktikus szép darabok valósuljanak meg!”

Marlyin Terézia

Tiffany haziko, g (Small)

 

 

“Az ékszerek amiket készítettél nagyon tetszenek, igazi egyedi darab mindegyik! 🙂 Szeretem az egyedi dolgokat és a te ékszereid mind a te kezed munkáit dicsérik, híresztelik. Az üveg ékszerek különlegesek, különlegessé teszik a viselőjüket is! Köszönöm neked, hogy a kért, ízlésemnek tetsző medált és fülbevalót elkészítetted! Szívesen hordom őket!”

Vágó Brigitta

Tulipán ékszer, piros-tulipan-4b-small

 

 

“A hullámos szélű kokárda nagyon megtetszett és az oldalon keresztül megrendeltem. Célom az volt vele, hogy a nemzeti ünnepek alkalmával tudjak viselni egy egyedi készítésű, különleges darabot a szívem felett a zakón, öltönykabáton. A minőséggel abszolút meg vagyok elégedve és nagyon gyorsan kézhez is kaptam egy szép kis díszdobozban a rendéles után.”

Pállfy Zoltán

Kokárda, március 15-re